Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Cessió d'espais

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el dimecres, 26 novembre 2014

L'àrea de Cultura compta amb diferents espais per a l'ús per part de la població local. Sempre i quan les instal·lacions estiguen disponibles, també podran ser utilitzades per altres entitats públiques o persones, físiques o jurídiques, prèvia autorització municipal, per a l'exercici d'activitats apropiades al seu ús.

L'ús de les instal·lacions estarà subjecta al propòsit de prestar els servicis per als actes convinguts. La programació de l'Ajuntament de Quart de Poblet té prioritat en les cessions. El consistori podrà denegar la cessió dels espais per raons d'índole tècnica, econòmica o organitzativa.

Entre els espais disponibles es troba la Casa de Cultura, que compta amb una saló d'actes amb capacitat per a 160 persones, amb equip de so i projector de vídeo per a reunions, conferències, xarrades i altres. També poden sol·licitar-se l'auditori "Molí de Vila" i el Centre cultural "El Casino", segons la normativa per la que queden regulats.

És necessari acceptar i complir amb les normes d'ús i omplir la fitxa de sol·licitut d'espais.


© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.