Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Les exposicions culturals aportaran coneixement als veïns de Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dissabte, 07 gener 2017

casa-cultura-1

Els pròxims tres mesos seran molt importants per a la cultura de Quart de Poblet, ja que les exposicions que estan programades en la Casa de Cultura no deixaran indiferent cap veí de la nostra localitat.

Del 13 al 26 de gener, la pintora Alicia Gil exposarà "El camí que fa la línia", que sorprendrà a tots els que passen per la sala d'exposicions.

Mentrestant, la Falla Carrer Alacant serà la protagonista del 30 de gener al 3 de febrer, ja que hi haurà una exposició commemorativa per la celebració de les bodes d'or de la primera comissió de Quart de Poblet.

D'altra banda, "La Cultura dels envasos" serà el títol de l'exposició que es podrà visitar del 10 de febrer al 3 de març. En la mostra el visitant coneixerà des dels recipients més tradicionals als envasos més contemporanis gràcies als objectes del Fons Municipal de Patrimoni Local de Quart de Poblet.

Finalment, "Les dones de la prehistòria" és una exposició cedida pel Museu de Prehistòria de València i la Diputació de València que estarà en Quart de Poblet del 9 de març al 3 d'abril. Durant la mateixa, els visitants s'acostaran a determinats aspectes de la vida diària de les dones de la prehistòria, donant-los el protagonisme que sens dubte van tindre.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.