Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

L’Espai Etnològic de Quart de Poblet és ja una realitat

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 12 octubre 2016

espai-etnologic-principal

L'Espai Etnològic de Quart de Poblet és ja una realitat en la Casa de Cultura. Amb motiu de la inauguració de l'exposició "Fumerals" cedida pel Museu Comarcal de l'Horta Sud es va fer la posada de llarg d'un dels espais en què porta treballant des de fa molts mesos, la Regidoria de Cultura i Patrimoni dirigida per Cristina Mora.

Situat en l'avantsala de la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, l’Espai Etnològic és un lloc de trobada per a totes la persones amants del patrimoni i la història local. En ell es mostraran periòdicament els materials que formen part del Fons de Patrimoni Local i el Fons Fotogràfic Municipal.

Per a aquesta primera exposició, s'han seleccionat una sèrie de fotografies antigues i objectes del fons municipal, que han permès acostar la temàtica de l'exposició “Fumerals” a la realitat de la localitat. Amb aquesta mostra, ens acostem al món industrial de principis del segle XX, on els rajolars eren unes de les fàbriques més presents en el nostre municipi.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.