Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Taller de teatre

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el dimarts, 08 octubre 2019

 

El Taller de Teatre de Quart de Poblet és un servei creat en 1985 per l'Ajuntament amb l'objectiu d'apropar aquesta disciplina a la ciutadania com activitat lúdica i creativa. Així mateix, busca promoure i fomentar l'interés i l'afició pel Teatre, possibilitant la generació d'un públic estable i de qualitat.

Aquesta activitat municipal proporciona formació integral, teòrica i pràctica, de les tècniques d'expressió corporal, expressió dramàtica i veu; així com la iniciació del alumnat en la dinàmica pròpia de la producció i difusió musical, consolidant la seua activitat dins del contexte cultural local.

El taller inclou la mostra d'espectacles realitzats pels propis alumnes i la posada en marxa de tota una sèrie d'activitats per a desenvolupar l'activitat teatral (encontres, xarrades, projeccions, intercanvis).

El Taller de Teatre pretén ser un punt de trobada de totes aquelles persones que vullguen relacionar-se amb el món teatral, des de xiquets/es fins a persones majors.

Els tallers s'impartixen al teatre del Centre Cultural El Casino al llarg de la setmana, en horaris de vesprada i nit.

El curs es desenvolupa habitualment d'octubre a juny i les inscripcions es fan durant el mes de setembre.

 

HORARI DE CLASSES:

Descarrega't la fitxa d'inscripció o també la tens disponible en la consergeria de la Casa de Cultura, on s'ha d'entregar una vegada omplida.


 

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.