Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Sala d'exposicions

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el dilluns, 03 novembre 2014


La Casa de Cultura disposa d'una sala d'exposicions en la seua planta inferior. En ella exposen preferiblement veïns del municipi, servint de plataforma per a la difusió de l'art. També arreplega el treball d'altres artistes, igual que l'exposició de les obres presentades als distints certàmens. Compta amb la col·laboració d'associacions, que utilitzen aquest espai per mostrar els treballs realitzats durant tot l'any.

L'horari de visita a les exposicions és:

Dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 h y de 17.00 a 20.00 h.


Si estàs interessat en exposar, pots passar per la Casa de Cultura per demanar informació o enviar un correu electrònic a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.