Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

El projecte de divulgació científica Ciutat Ciència aterra en Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dijous, 25 febrer 2016

ciudad-ciencia-noticia-principal

Quart de Poblet forma part del projecte de divulgació científica Ciutat Ciència, una iniciativa del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i l'Obra Social La Caixa.

D'esta manera, els habitants de la nostra localitat coneixeran de primera mà l'actualitat científica i tecnològica. Així, Quart de Poblet podrà disposar d'activitats de divulgació científica en múltiples formats (exposicions, conferències, visites a centres d'investigación...) i incorporar-les a la programació cultural.

El projecte inclou una sèrie de tallers online per a que els habitants puguen realitzar-los a distància. Els esmentats tallers comprenen diverses temàtiques i permeten als ciutadans elaborar un mapa de les plantes de la seua població o fer un hort en què aprendre conceptes d'agricultura sostenible. També proporciona materials a les escoles per a que els alumnes puguen realitzar a clase estudis científics i experiments. Entre les próximes activitats que es celebraran al municipi es troba l'exposició Seres Modélicos, que tracta sobre les espècies més menudes i les investigacions als laboratoris. La mostra estarà oberta a Quart Jove, del 31 d’octubre al 21 de novembre.

Quart de Poblet és el tercer municipi de la Comunitat Valenciana que se suma al projecte Ciutat Ciència. En l'actualitat, més de 35 poblacions del territori nacional ja formen part del mateix.

Per a més informació: http://www.ciudadciencia.es/

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.