Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Campanya "Anem al Teatre"

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el dimecres, 27 agost 2014

mupi quart


"Anem al Teatre" és una campanya teatral dirigida a l'alumnat d'Educació Infantil, Primària i Secundària, organitzada per poblacions de les comarques de l'Horta Nord, Horta Sud, Ribera Baixa, Camp de Túria i Camp de Morvedre.

A Quart de Poblet les representacions teatrals són gratuïtes i tenen lloc a l'Auditori Molí de Vila durant el mes de maig, en horari escolar.

Els objectius generals d'Anem al Teatre són:

  1. Potenciar la cooperació i la col·laboració de projectes teatrals entre aquelles poblacions que participen en el projecte cultural.
  2. Facilitar la distribució, exhibició i intercanvi de produccions teatrals interessants.
  3. Optimitzar tots els recursos de les distintes poblacions mitjançant la cooperació i la coordinació intermunicipals.
  4. Potenciar l'activitat teatral en les nostres poblacions.
  5. Generar una interrelació entre els gestors i gestores culturals que possibilite l'intercanvi d'experiències en l'àmbit cultural.


© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.