Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Introducció

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el divendres, 03 juny 2022

 


 

 

L'Ajuntament de Quart de Poblet organitza bianualment, des de 1989, el Concurs de Ciències Socials i Humanes "Amador Griñó i Guzman". El nom del certamen, que es va adoptar a la edició número 13,  es va escollir en homenatge a l'històric cronista de la vila.

La temàtica de la investigació deu centrar-se en temes locals de Quart de Poblet, en qualsevol de les disciplines adscrites a les Ciències Socials: Geografia, Antropologia, Arqueologia, Història, Economia, Sociologia i Dret.  L'elecció de l'àmbit temporal és lliure.

El certamen està dotat amb un premi en metàl·lic, en concepte de drets d'autor, i l'obra guanyadora podrà ser publicada per l'Ajuntament, que es reserva, en exclusiva, el dret d'edició durant un any.

 

 

 

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.