Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Concepte i categories

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el dijous, 14 agost 2014


El patrimoni cultural de Quart està constituït pels béns mobles i immobles de valor històric, artístic, arquitectònic, arqueològic, etnològic i documental, existents en el municipi, i que són especialment representatius de la història i la cultura local.
També formen part del nostre patrimoni, en qualitat de béns immaterials etnològics, els coneixements, tècniques, pràctiques i usos més representatius i valuosos de les formes de vida i de la nostra cultura tradicional. Així mateix, també formen part d'aquest patrimoni les expressions de les tradicions del poble en les seues manifestacions musicals, artístiques, gastronòmiques o d'oci, i especialment aquelles que han sigut objecte de transmissió oral i les que mantenen i potencien l'ús del valencià.

  •     BIC (Bé d'Interès Cultural)

Aquells béns que pels seus singulars característiques i rellevància per al patrimoni cultural són objecte de les especials mesures de protecció, divulgació i foment.  •     BRL (Bé de Rellevància Local)

Són béns de rellevància local aquells que tenen una significació pròpia en l'àmbit comarcal o local pel seu valor històric, artístic, arquitectònic o etnològic.


Portada llibre història de Quart

En 2012 l'ajuntament, en col·laboració amb la Universitat de València, va editar un volum monogràfic sobre la història de Quart de Poblet. El llibre "Quart de Poblet. Història, Art i Geografia" s'ha convertit en obra de referència per a abordar la història i el patrimoni del nostre municipi, i es troba disponible en pdf en el següent enllaç: Descarregar llibre en pdf


© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.