Quart de Poblet els ...


Read More...
0

El Cine de Verano ya está aquí

Imprimeix
Categoria: Noticias Destacadas
Es va publicar el dilluns, 13 juliol 2020 Escrit per Jessica

cartel promocional cine de verano 2020 01

El Ayuntamiento de Quart de Poblet ha programado el ciclo de Cine de Verano para los meses de julio y agosto y se han establecido todas las medidas de seguridad ante el COVID-19. En esta edición, los lugares públicos escogidos son la zona deportiva junto a la biblioteca donde se proyectarán las películas los jueves, y el parque polideportivo y el parque de San Onofre los viernes alternos.

Las películas que se van a proyectar son: Vivir dos veces, Yesterday, Aladdin, Padre no hay más que uno, Un verano en Ibiza y Uno más de la familia. Consulta en el cartel anexo los días y sus ubicaciones para poder ver cada una de ellas.

El objetivo es que las familias puedan disfrutar de actividades culturales también en verano. Las recomendaciones para que la estancia sea segura pasan por llegar con anticipación, ya que los asistentes deberán ser acomodados por personal del ayuntamiento según la normativa, se deben respetar las distancias interpersonales de 1.5 metros y, si no fuera posible, utilizar la mascarilla. Se recomienda solo levantarse del asiento para acudir al baño o abandonar el recinto, solo se permitirá sentarse juntas a las personas que conviven y se debe evitar las aglomeraciones al salir.

cartel promocional cine de verano 2020 02

El jurat del Saló de Fotografia de Quart de Poblet es reuneix aquest dissabte per a avaluar les 367 obres presentades

Imprimeix
Categoria: Noticias Destacadas
Es va publicar el dimarts, 19 maig 2020 Escrit per Jessica

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha iniciat la progressiva recuperació de les activitats culturals que van quedar suspeses amb motiu de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Aquest dissabte 23 de maig està prevista la reunió del jurat del 40 Saló de Fotografia, el tradicional certamen que acull enguany la xifra rècord de 367 obres presentades a càrrec d'un total de 81 autors i autores. La cita inicial del jurat anava a tindre lloc el 28 de març, però va ser suspesa per l'Estat d'Alarma. Les deliberacions del jurat tradicionalment han tingut lloc obertes al públic, no obstant això, enguany, donada la situació, es faran a porta tancada.

El jurat de la present edició està integrat per quatre dones rellevants en el camp de la fotografia i l'art: la fotògrafa i directora del Màster de Fotografia de la Universitat Politècnica de València, Ana Teresa Ortega; la fundadora i directora del Festival PhotOn, Tania Castro; la comissària i crítica d'art, Johanna Caplliure i la regidora de Cultura del Ajuntament de Quart de Poblet, Cristina Mora Luján.

La inauguració de la mostra dels treballs d'aquest quarantè Saló de Fotografia serà el dissabte 13 de juny a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura i es realitzarà per invitació, prevalent l'assistència dels fotògrafs i fotògrafes seleccionades i premiades atès que l'aforament està limitat per a salvaguardar la seguretat de les persones assistents. En la mostra, oberta fins al 25 de juny, quedaran exposades les obres guanyadores, així com una selecció de la resta de les presentades.

Enguany es commemora el 40 aniversari del Saló de Fotografia en unes circumstàncies una mica atípiques, la qual cosa no impedirà que se celebrE una efemèride tan especial amb una important sorpresa, que s'anunciarà pròximament, juntament amb la presentació del cartell i les activitats de la ciutadania.

Aquest certamen va ser creat per l'associació Amics de les Arts Plàstiques en 1980, però l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet va assumir prompte la seua organització i s'ha convertit en una cita ineludible de la fotografia a nivell nacional. El festival, malgrat la difícil situació, vol aprofitar aquesta efemèride per a rellançar-se i plantejar noves accions.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.