Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

El III Concurs de Pintura Ràpida del Festival d’Arts Q-ART, el pròxim 23 de setembre

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 19 setembre 2018

pintura rapida 2017

Vos anunciem que, finalment, el III Concurs de Pintura Ràpida del Festival d’Arts Q-ART tindrà lloc diumenge que ve, dia 23 de setembre, després del seu ajornament el cap de setmana passat com a conseqüència de les previsions d’AEMET.

L'horari de l'activitat serà idèntic al previst el passat dia 16, tenint lloc les inscripcions entre les 8.00 i les 9.30 hores.

Com en anteriors edicions, l'esmorçar (entrepà i beguda) correrà a càrrec de l'organització i tots els participants comptaran amb un xicotet obsequi (samarreta del festival).

En relació a la suspensió del passat diumenge, l'organització del concurs vol reiterar la petició de disculpes a les persones que es van desplaçar per a participar en ell.

L'escenari que hi havia a última hora de la vesprada del dissabte i que va propiciar l’aplaçament era el d'una alerta taronja per pluges torrencials declarada per AEMET, la suspensió aquell mateix dia d'altres actes que havia organitzat l'Ajuntament de Quart de Poblet i la idea generalitzada que ningú s'anava a desplaçar a Quart amb aquest panorama.

El desconeixement en alguns detalls específics, provocats per la falta d'experiència en l'organització d'aquest tipus de certamen concret, va portar a la decisió d'ajornar quan sembla ser pràctica generalitzada, la de no suspendre mai i pintar en les condicions que es puga.

Com a organització reconeixem que va haver-hi també una sèrie d'errades tècniques i humanes a l'hora de comunicar la decisió, de les quals esperem haver aprés.

Aquest Festival, des del seu naixement, ha volgut apostar per l'art de base i pels artistes de diferents disciplines i suposa un esforç important, tant a nivell organitzatiu com a nivell econòmic. L'objectiu sempre ha sigut la difusió cultural entre la ciutadania de Quart de Poblet i l'apropament de les arts, així com proporcionar als i les artistes un espai d'expressió que puga compensar-los mínimament pel seu esforç i talent.

Res més lluny que pretendre perjudicar-los de cap manera.

Gràcies per la vostra paciència i comprensió. Vos esperem diumenge que ve.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.