Quart de Poblet els ...


Read More...
0

El Concurs d'Arts Plàstiques del Festival Q-ART ja té guanyadors

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dissabte, 01 setembre 2018

Q-ART 2018 premiados

El XLVII Concurs d'Arts Plàstiques del Festival Q-ART de Quart de Poblet ja coneix els seus guanyadors després del lliurament de premis que es va produir hui per a inaugurar l'exposició de les obres premiades a la Casa de Cultura.

Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, i Cristina Mora, regidora de Cultura, van estar presents durant la cita en la que es va congregar una gran multitud d'amants de les arts plàstiques.

En la secció de pintura, Andreu Alcaraz amb “Sara i Laura 24/05/1999” va aconseguir el premi en un certamen al que es van presentar un total de 42 obres. Ximo Real va obtindre una menció per part del jurat gràcies a la seua obra “Horror Vacui”.

D'altra banda, en l'escultura, “El bocado de Adán”, de Raquel Puchades, va ser l'obra mereixedora del premi del veterà certamen de Quart de Poblet. “Sueños/Realidades”, de Vicente Javier Ajenjo, va obtindre una menció.

Finalment, en gravat, “La fantasmización de la imagen”, de Bye, va ser seleccionada com la millor obra per part del jurat del Festival Q-Art.

L'exposició amb les obres premiades i seleccionades per part del jurat es podran presenciar a la Casa de Cultura de Quart de Poblet fins al pròxim 28 de setembre.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.