Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

El Certamen de Poesia de Mare de Déu de la Llum rebrà en breu les obres dels interessats

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 23 maig 2018

poesia-2018

El XXIII Certamen de Poesia Mare de Déu de la Llum torna a l'actualitat de Quart de Poblet, ja que en breu s’obrirà el termini per a entregar les composicions poètiques ja siguen en valencià o castellà.

El tema dels poemes, com no podia ser d'una altra forma, serà la MARE DE DÉU DE LA LLUM i tindran una extensió màxima serà de cent versos. En aquest certamen podran participar les persones nascudes o residents en la Comunitat Valenciana.

Qui estiga interesar o interessada en presentar obres podrá fer-ho a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP. El termini de presentació d’obres finalitzarà el 15 de juny de 2018 per al premi de la categoria infantil (alumnat de 3r a 6é curs de Primària) i el dia 27 de juliol de 2018 per al premi de la categoría d’adults.

L'Ajuntament de Quart de Poblet otorgarà 300 euros al primer premi de la categoria d’adults i la Clavaria de la Mare de Déu de la Llum farà el propi amb un xec regale valorat en 250 euros per al premi de la categoria infantil.

El jurat estarà format per la guanyadora de l'any anterior, una persona designada per l'Ajuntament i una altra representant de la Clavaria Mare de Déu de la Llum.

Més informació en les bases.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.