Quart de Poblet els ...


Read More...
0

L'exposició de fotografia estenopeica es podrà visitar a partir del 28 de febrer en la Casa de Cultura

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 26 febrer 2018

esteponeica

El dimecres, 28 de febrer s'inaugurarà l'exposició col·lectiva de fotografies realitzades pels membres del laboratori de fotografia estenopeica del Foto Club València en la Casa de Cultura de Quart de Poblet.

Esta tècnica va ser una de les primeres utilitzades en l'àmbit de la fotografia que encara s'utilitza esporàdicament, tant pels professionals com pels aficionats de la fotografia artística.

L'exposició consta de 40 fotografies realitzades en el Real Monestir de Simat de la Valldiga, que van ser el resultat d'un laboriós treball després de 18 mesos de sessions i posterior revelat en el quart fosc del Foto Club València. A l'exposició li acompanya la col·lecció de cambres antigues l'associació, així com les vitrines expositores del laboratori i material de revelat.

Els interessats en este art podran disfrutar fins al pròxim 21 de març d'imatges captades en el Monestir de Simat pels integrants del Foto Club València.

L’apertura d'esta mostra artística serà el dimecres, 28 de febrer, a partir de les 19.30 hores en la Casa de Cultura de Quart de Poblet.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.