Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Quart de poblet celebrarà el Dia Mundial del Teatre amb l'obra infantil “Óscar el niño dormido”

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 21 febrer 2018

dormido

Quart de Poblet, un any més, tornarà a celebrar el Dia Mundial del Teatre amb la representació d'una de les obres més aclamades dels últims anys. L'espectacle infantil “Óscar el niño dormido”, de la companyia El Espejo Negro, ha sigut l'obra triada per a commemorar esta jornada.

Esta funció teatral, premi FETEN 2016 al millor espectacle de gran format i finalista dels Premis MAX 2017, serà representada en l'Auditori Molí de Vila de Quart de Poblet el pròxim 25 de març a partir de les 18 hores.

“Óscar el niño dormido” és la història d'un xicotet que es va quedar submergit en un llarg i profund somni... Després de nou mesos de somni, un matí fred d'hivern, una cosa extraordinaria va succeir... I Óscar primer va obrir un ull i, després, els dos. Va badallar i va despertar. No obstant això, el xiquet no recordava com parlar, ni escriure, ni caminar.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.