Quart de Poblet els ...


Read More...
0

Quart de Poblet celebrarà l'Any Europeu del Patrimoni Cultural amb un punt d'interés en la Biblioteca

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el divendres, 12 gener 2018

biblioteca municipal quart

Quart de Poblet celebrarà durant 2018 l'Any Europeu del Patrimoni Cultural amb la instal·lació d'un punt d'interés en la Biblioteca Pública Municipal Enric Valor.

La regidoria de Cultura de Quart de Poblet, dirigida per Cristina Mora, se sumarà a esta celebració per part del Parlament Europeu perquè tota la ciutadania puga conéixer més sobre l'efemèride.

El passat 9 de febrer de 2017 els representants del Consell i del Parlament Europeu van aconseguir un acord sobre la decisió sobre la celebració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural.

El patrimoni cultural comprén recursos del passat en moltes formes i aspectes, entre ells, els monuments, paratges, tradicions, coneixements transmesos i expressions de la creativitat humana, així com les col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius.

L'objectiu d'esta iniciativa és sensibilitzar sobre la història i els valors europeus i reforçar un sentiment d'identitat europea.

Cristina Mora, regidora de Cultura i Patrimoni de Quart de Poblet, va enunciar tot el treball que s'està realitzant en el municipi perquè “tenim l'obligació de preservar-ho i difondre-ho entre la societat perquè és necessari conéixer el nostre passat per a entendre el nostre present i futur”

“Portem molts anys treballant per recuperar el patrimoni material i immaterial de la nostra localitat. Realitzem dos exposicions etnològiques anualment en les que mostrem part del catàleg de Quart perquè nostres veïns i veïnes coneguen més sobre el passat”, va continuar.

“Com a colofó a este treball de preservació i difusió estem treballant perquè el Museu Històric Virtual de Quart de Poblet siga una realitat en els pròxims anys”, va concloure Cristina Mora.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.