Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

“Autentificación y datación de obras de arte”, la conferència del dimecres d'Unisocietat

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 27 novembre 2017

charla-datacion-arte

Les conferències d'Unisocietat tornen esta setmana a Quart de Poblet amb una xarrada molt interessant sobre l'art impartida per Antonio Doménech, catedràtic de química analítica de la Facultat de Química de la Universitat de València.

“Autentificación y datación de obras de arte” és el títol de la conferència en què es parlarà sobre les tècniques d'autentificació i datació d'objectes arqueològics i obres d'art, així com falsificacions, processos de destrucció d'obres artísticas...

La xarrada tindrà lloc el dimecres 29 de desembre a les 19 hores en la Casa de Cultura de Quart de Poblet dins del programa Unisocietat, organitzat pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial en col·laboració amb l'Ajuntament de Quart de Poblet.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.