Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Demà es presenta la programació del Festival Quartmetratges 2015

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 14 octubre 2015

programacion-quartmetrages-bueno

Demà és un dia marcat en roig en el calendari cultural. El Centre Cultural El Casino de Quart de Poblet és l'escenari triat per a la presentació de la programació del Festival Quartmetratges 2015.

La cita tindrà lloc a partir de les 20.30 hores en el teatre de l'emblemàtic edifici social de Quart de Poblet. Durant l'esdeveniment es podran disfrutar i reviure els curts guanyadors de la passada edició.

Així, es projectaran “Un lugar mejor", de Marisa Crespo i Moisés Romera (Premi Públic Jove); "Elena Asins-Génesis", d'Álvaro Giménez Sarmiento (Premi secció Documental); "Alienation", de Silvia Carpizo de Diego (Premi secció Animació); "¡Laura, Laura!", de Nacho López Murria (Premi secció Ficció); "Tagomago", de Sergi Miralles Reig (Premi Millor curt en valencià); "Bikini", d'Óscar Bernàcer Martínez (Premi millor curtmetratge); "Absentismo Z", de Rúben Leiva i José Carrasco (Premi ex aèquo Curt amb Mòbil); i "No al Absentismo Escolar", de Ruth Ruiz Alonso i Natalia García Sorando (Premi ex aèquo Curt amb Mòbil).

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.