Quart de Poblet els ...


Read More...
0

El Festival d'Arts de Quart de Poblet, en plena efervescència

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 14 setembre 2015

programacion-q-art

Durant esta setmana el Festival d'Arts de Quart de Poblet estarà en l'actualitat, ja que el Premi de Creació Artística Contemporània com el Concurs d'Art Urbà agafaran el protagonisme cultural en el nostre municipi.

"La obra suspendida", primer premi de la modalitat de Creació Artística Contemporània, es podrà visitar del 18 al 20 de setembre. Divendres que ve, a partir de les 19.30 hores, es podrà viure la posada de llarg d'esta obra en l'Espai de Creació Jove.

Mentrestant, els participants en el Concurs d'Art Urbà realitzaran les seues obres durant dissabte que ve, 19 de setembre. Els artistes executaran en directe els treballs en el pàrquing de la nova Biblioteca Municipal a partir de les 10.30 hores perquè el jurat puga visionar-ho durant la vesprada, així com tots els assistents a la ja tradicional Volta a Peu a Quart de Poblet.

Cal recordar que l'exposició de les obres premiades i seleccionades de la modalitat d'arts plàstiques podrà ser visitada en la Casa de Cultura de Quart de Poblet fins al pròxim 25 de setembre.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.