Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Consell Assessor de Cultura del 16 de desembre 2014

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimarts, 24 febrer 2015

Cristina Mora, regidora de Cultura de Quart de Poblet, va presidir ahir un nou Consell Assessor de Cultura en el qual es van explicar els pressupostos per al pròxim any, així com la iniciativa ciutadana Quart Miliarium.

Bartolomé Nofuentes, primer tinent d'alcalde de Quart de Poblet, va detallar els pressupostos del pròxim exercici perquè totes les Associacions Culturals de Quart de Poblet saberen les inversions que es realitzaran.

Nofuentes va assegurar que es destinarà més d'un milió d'euros a les Associacions del municipi. Aquesta inversió és la més important de tots els municipis que es troben a l'Horta Sud. Torrent li segueix en la classificació amb una inversió de 300.000 euros.

El tinent d'alcalde va explicar, d'altra banda, les línies mestres del pròxim pressupost de 2015. L'increment en els programes d'emergència, les polítiques d'ocupació i l'educació vertebraran el pressupost del govern de Quart de Poblet.

D'altra banda, el Consell Assessor de Cultura va convidar a la reunió als responsables de Quart Miliarium perquè explicaren la seua iniciativa ciutadana i que va despertar l'atenció dels assistents.

A través de la mateixa es vol instal·lar una pedra d'1,50 metres en la quarta milla de la via romana que dóna origen al nom de Quart de Poblet, que es localitza en la plaça de la bàscula (Plaza Juan Bautista Valldecabres).

Ricard Gimeno, Andrea Moreno i Pedro Gascón van ser els responsables de detallar la iniciativa en la qual ja han col·laborat 200 persones aportant una petita suma de diners per a instal·lar el monòlit, al que s'acompanyarà una caixa del temps amb informació del present.

Fins al moment només han participat persones individuals en aquesta acció, promoguda per la ciutadania i que compta amb el beneplàcit del Consell Assessor de Cultura, encara que els promotors desitgen que les Associacions de Quart de Poblet apareguen com a mecenes. Les participacions són de 5 euros.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.