Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Novembre, el mes de la música a Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el divendres, 28 octubre 2022

 

L'ajuntament ha previst en la seua programació diversos actes de les societats musicals de la localitat, així com cinema i teatre en el Auditori Molí de Vila

Quart de Poblet, 27 d'octubre de 2022

Novembre és el mes de la música. Amb motiu de Santa Cecília, l'Ajuntament de Quart ha organitzat concerts de les entitats musicals de la localitat. L'escenari de tots ells serà el Auditori Molí de Vila i el primer grup a trencar el gel serà Tabals i Dolçaines ‘Va de Bo’, el dia 12 de novembre a les 19.00 h. Seguirà l’Orquestra de l'Agrupació Musical L’Amistat, amb un primer concert el 18 de novembre a les 20.00 h i un segon, el dia 26 en la mateixa hora. Queda per esmentar la Banda de la SAM La Unió, el dia 19 de novembre, també a les 20.00 h.

També hi ha organitzades tres sessions de l'obra musical La presó digital a càrrec de l'IES La Senda de Quart de Poblet en el Auditori Molí de Vila: la primera serà el divendres 11 de novembre a les 20.00 hores, i la segona i la tercera serà el diumenge 13 a les 12.00 i a les 19.00 h. Les entrades ja es poden adquirir en l'IES Senda i els beneficis que s'aconsegueixen es destinaran a UNICEF i a Fundació Nova Terra.

El teatre també tindrà una posició destacada en l’auditori este mes. Les obres Cartes a Curie de Maquinant Teatre dissabte que ve dia 5 a les 19.00 hores i El xiquet que volia una falda escocesa de Bullanga Teatre el diumenge 27 de novembre a les 18.00 hores. Ja estan en el calendari de novembre i ja es poden comprar les entrades per a les dues funcions en este enllaç. Cartes a Curie és una obra dirigida a públic adult, en la qual s'utilitza tant la paraula, com la música i les arts plàstiques, per a tractar la ciència i els afectes. D'altra banda, El xiquet que volia una falda escocesa és una obra familiar, guanyadora del premi de Teatre infantil Escalante 2017 de la Diputació de València. En esta, un xiquet que vol portar una falda es proposa anar a l'únic país on sap que els homes la porten: Escòcia.

Destaca també el cinema familiar amb la projecció de la pel·lícula DC Lliga de Supermascotas (2022), en la qual Krypto el Superperro i Superman són amics inseparables i lluiten junts contra el crim. La seua projecció serà el dia 20 de novembre a les 18.00 h i es pot comprar l'entrada aquí.

Altres activitats gratuïtes

A la Casa de la Cultura també hi ha traca: tres peces de teatre breus realitzades per L'Esglai Teatre el dia 11, la inauguració el dia 18 de l'exposició fotogràfica Aigua neta -amb les obres guanyadores de la I edició dels premis de Periodisme, Fotografia i Poesia que concedeix la EMSHI-, així com la projecció del documental Afusellats i finalment, el recital literari homenatge organitzat per de Paraules a Poemes i Mestresses de casa Tyrius el 21 i el lliurament del Premi de CC. S.S Amador Griñó i Guzman el 25.

En el Centre Cultural el Casino l'obra de teatre De cordes, cor el dia 5 i un recital folklòric de la rondalla Aires manxecs i la coral El Rondó el dia 12.

Setmana de la ciència

Del 6 al 14 de novembre, se celebraran activitats de difusió del coneixement científic, com a conferències, exposicions i observació astrològica. El programa complet a Quart és ciència.

 

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.