Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Miquel Ponce, Vicente Javier Ajenjo i Javier Cruzado guanyen el 51 Concurs d'Arts Plàstiques de Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 12 setembre 2022

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha lliurat els premis del 51 Concurs d'Arts Plàstiques, emmarcat en el Festival Q-Art, on es valoren els millors treballs de pintura, escultura i gravat. En esta edició el guanyador de pintura ha estat Miquel Ponce Díaz per la seua obra “Sin Título (Las formas que emergen)”. L'esment del jurat ha estat per a Daniel García Moragues per la seua obra “Arquitectura. Paranoia. Matemática”.

En la secció d'escultura, Vicente Javier Ajenjo ha estat el guanyador amb la seua obra “Asimetrías VII” i l'esment del jurat ha estat per a Noelia Masó Campos pel seu treball “No sé salir”. La millor obra de gravat ha estat “Abuelo I” de l'artista Javier Cruzado i l'esment del jurat ha estat per a Daniel García Moragues per “Bunkerflat”.

L'exposició per a vore les obres guanyadores i les seleccionades ja està oberta i pot visitar-se de dilluns a divendres de 17.00 h a 20.30 hores a la Casa de la Cultura.

La mostra es compon dels següents treballs, a més dels premiats. Per categories: En pintura, Xaro Bonilla amb “Horitzó fantasmal”, José Antonio Campos amb “Después del cristal”, Ángel Celada amb “Ahora la equis es la tachada” Ana Gómez- Pavón amb “Forats”, Adrián Jorques amb la seva obra “WalkingaroundtheCity XI” DenislavMitkovDelchev amb “Ciudad genèrica”, Raquel Montesinos amb “Estaciones”, Sergio Rocafort amb “Raíz y Paco Vila amb “Un conejo no tan blanco”.

En escultura, a més de la guanyadora i l'obra seleccionada amb esment d'honor estan exposats els treballs d'Antonio Fernández amb “Psique”, Iván Griñó amb “Levitación”, Josep Sanmartín amb “Dona” i Michel Touma amb “Geometría espacial”. En la secció de gravat també es podrà contemplar les obres de Lucía Cassiraga amb “Mercado”, Denislav Mitkov amb “Marcas” i Josep Sanmartín amb “Dona”.

El Concurs d'Arts Plàstiques de Quart de Poblet és un dels més prestigiosos del panorama artístic valencià i l'any passat va celebrar el seu mig segle de vida.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.