Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Obres seleccionades en el Festival Q-Art 2022

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimarts, 19 juliol 2022

El jurat ha dictaminat quines creacions formaran part de l’exposició del 51é Concurs d’Arts Plàstiques, així com les que participaran en el 9é Concurs d’Art Urbà i en el 9é Premi a la Creació Contemporània

 

Quart de Poblet, 18 de juliol de 2022

Quart de Poblet ja ha donat a conéixer el nom dels i les artistes que participaran enguany en el Festival Q-Art. El dimarts 12 de juliol el jurat especialitzat encarregat de revisar les candidatures va dictaminar quines creacions formaran part de l’exposició del 51é Concurs d’Arts Plàstiques, així com els artistes que intervindran els contenidors d’envasos lleugers amb les seues obres al 9é Concurs d’Art Urbà

La inauguració de l’exposició i lliurament dels premis del Concurs d’Arts Plàstiques es portarà a terme el 3 de setembre. Quant al Concurs d’Art Urbà, l’execució dels treballs es realitzarà el 18 de setembre i, posteriorment, es farà saber qui és la persona guanyadora.


D’altra banda, el jurat també ha decidit ja quin treball es proclama guanyador enguany del 9é Premi a la Creació Contemporània. Es tracta de Atractores extraños, de Claudia Pastomas, artista que, el mes d’agost, començarà la seua residència artística a l’Espai de Creació Jove de Quart de Poblet. En el mes de setembre, una vegada finalitzat el treball, podrà visitar-se l’espai per a contemplar l’obra. 

DOCUMENT D’OBRES SELECCIONADES AL FESTIVAL Q-ART 2022

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.