Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Este estiu no et perdes el Cinema a la Fresca de Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 18 juliol 2022

Al llarg dels mesos de juliol i agost, l’Ajuntament de Quart de Poblet programa diverses pel·lícules amb entrada lliure

Quart de Poblet, 15 de juliol de 2022

El Cinema a la Fresca torna a Quart de Poblet amb sessions nocturnes per a gaudir en família. Un any més, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Quart de Poblet organitza el tradicional cicle de cinema, que inclourà alguns del títols més taquillers, com A todo tren: Destino Asturias, Space Jam 2 o Free Guy.

Com a part de les activitats d’oci estivals promogudes per l’Ajuntament, Cinema a la Fresca projectarà cada dissabte –des del 23 de juliol fins al 27 d’agost– un llargmetratge diferent. Les sessions seran a les 22.00 h a la pista esportiva que es troba al costat de la Biblioteca Municipal i l’entrada serà lliure fins a completar aforament.

JULIOL

Dissabte 23 de juliol

A TODO TREN: DESTINO ASTURIAS

Quan Ricardo, un pare responsable, decideix portar personalment al seu fill a un campament a Astúries, altres pares proposen que siga ell qui es faça càrrec també dels seus fills. Quan el tren està a punt de partir, Felipe, un extravagant individu i avi de dos dels xiquets, es presenta en l'estació, personatge que es convertirà en el generador de tota mena de divertides situacions.

Edat: + 7 anys

 

Duració: 90 min

 

Dissabte 30 de juliol

SPACE JAM 2: NUEVAS LEYENDAS

La superestrella de la NBA, LeBron James i el seu fill Dom queden atrapats en un espai digital per una força totpoderosa i malvada anomenada A.I. Per a tornar a casa, LeBron comptarà amb l'ajuda de Bugs, Lola Bunny i de tota la colla del molt indisciplinat equip dels Looney.

Edat: + 7 anys

Duració: 115 min

 

AGOST

Dissabte 6 d'agost

CRUELLA

Decidida a convertir-se en una exitosa dissenyadora de moda, Estella, una jove i creativa estafadora, s'associa amb un parell de lladres per a sobreviure als carrers de Londres. A partir d’una sèrie  d’esdeveniments, Estella canvia el rumb de la seua vida, comença a assumir el seu costat malvat, i es transforma en l'estrident i venjativa 'Cruella'. 

Edat: + 12 anys

 

Duració: 134 min

 

Dissabte 13 d'agost

JUNGLE CRUISE

Frank és el carismàtic capità d'una peculiar embarcació que recorre la selva amazònica. Allí, malgrat els perills que el riu Amazones els té preparats, Frank portarà en el seu vaixell a la científica Lily Houghton i al seu germà McGregor Houghton.

Edat: + 12 anys

Duració: 127 min

 

Dissabte 20 d'agost

FREE GUY

Guy treballa com a caixer d'un banc, és un tipus alegre i solitari que vist impecable, i al qual res li amargarà el seu dia. Ni tan sols quel'atropellen, ol'utilitzen com a ostatge durant un atracament al seu banc: ell continua somrient com si res.

Edat: + 12 anys

 

Duració: 115 min

Dissabte 27 d'agost

EL COVER

Dani és un jove que estima la música per damunt de tot, però viu aterrit pels fantasmes del seu pare i el seu avi. Viu amb por de fracassar en la música, com el seu pare, i a ser un més, com el seu avi, per la qual cosa decideix no arriscar-se en el món de la música i amagar per a ell mateix la seua autenticitat.

Públic: + 7 anys

Duració: 81 min

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.