Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

La Casa de la Cultura reubica les activitats culturals per les obres

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 29 setembre 2021

La segona fase de la remodelació augmentarà l'eficiència energètica de l'edifici municipal

La Casa de la Cultura tanca la seua activitat per obres. De fet, les accions culturals que se celebren habitualment a la Casa de la Cultura de Quart de Poblet ja s'han reubicat en altres edificis municipals. La segona fase de remodelació d'aquesta instal•lació afecta a la sala d'actes i a les escales i porta incorporat un projecte d'eficiència energètica per a tot l'edifici.

A causa de l'inici d'aquestes obres s'ha clausurat ja l'exposició de Q-ART que estava situada a la sala d'exposicions, la duració de la qual estava prevista fins al 30 de setembre. A més, s'ha contactat amb totes les associacions i entitats que utilitzen aquest espai per als seus actes culturals per a oferir-los uns llocs alternatius mentre duren les obres.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.