Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

El Taller de Teatre Municipal de Quart de Poblet reprén la seua activitat

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 15 setembre 2021

Es tracta d'una proposta cultural i de temps lliure educatiu que des de fa més de 30 anys impulsa l'ajuntament

El Taller de Teatre Municipal de Quart de Poblet ja ha començat a fer els seus primers passos en aquest nou curs. Per a adaptar els grups a la nova situació en temps de pandèmia, la regidoria de Cultura ha reduït ràtios i reforçat els protocols de seguretat i higiene.

Aquest curs s'han posat en marxa dos grups infantils, un grup per a joves adolescents de 13 a 17 anys, dos grups per a persones adultes (iniciació i especialització) i un grup inclusiu destinat a persones de qualsevol edat i condició.

Les classes de teatre són totalment gratuïtes, ja que és l'ajuntament qui cobreix totes les despeses d'aquesta activitat. Això sí, l'alumnat es compromet a assistir a classe durant tot el curs.

Enguany se celebrarà un curs diferent, ja que serà més curt de l'habitual a causa de la pandèmia i finalitzarà el mes de juny. A setembre es torna a obrir el termini d'inscripcions de cara al curs pròxim. El taller de teatre ve amb novetats i ha iniciat una nova etapa amb un nou equip docent que està integrat per Arantxa Cerrillo, Carmen Golfe, Alejandra Garrido i María Andrés.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.