Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

"La ciencia también es cosa de mujeres: pasado, presente y futuro"

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dijous, 11 febrer 2021

Ponència de Lucía Almagro per a celebrar el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

El dia 11 de febrer celebrem el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. L’assemblea general de les Nacions Unides així ho va resoldre el 2015, evidenciant la importància de la participació de les xiquetes i dones al camp científic, per tal d’aconseguir-hi una major igualtat. 

Des de "Quart és Ciència" s'organitza aquest any 2021 una ponència retransmesa per streaming de Lucía Almagro, biotecnòloga i divulgadora científica sota el títol: "La ciencia también es cosa de mujeres: pasado, presente y futuro". Aquesta ponència es podrà consultar al canal de YouTube de l'associació o a l'enllaç: https://youtu.be/A8u7OKzPx7U 


© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.