Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

La divertida obra Quatre-Cents commemorarà el 9 d'octubre

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 23 febrer 2015

QUATRECENTS

L'obra Quatre-Cents de la Companyia de Teatre Crit commemorarà diumenge que ve la celebració del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Este espectacle, divertit i didàctic, acostarà les arrels de la cultura valenciana a tot el públic assistent.

Quatre-Cents es tracta d'una obra especialment dirigida al públic jove (a partir dels 9 anys), encara que els adults també disfrutaran de la seua creativitat i intel·ligència.

L'espectacle Quatre-Cents és una obra divertida i didàctica que acosta la cultura valenciana, les falles, la literatura del segle d'or, la música... Un compendi dels grans senyals d'identitat de la cultura valenciana.

L'obra es vertebra a través de tres artistes fallers que construïxen una falla sobre València i els valencians. Per a aconseguir-ho comencen un viatge en clau de comèdia i humor a través de la cultura valenciana.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.