Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Prop de 800 participants gaudeixen de Jesta 2018 a Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimarts, 06 novembre 2018

jesta-2018-participantes

Prop de 800 participants van gaudir durant el passat cap de setmana d'una nova edició de Jesta (Jocs d'Estratègia i Tauler) 2018, que va tindre lloc a Quart de Poblet.

En un entorn lúdic i familiar, els aficionats als jocs de taula van gaudir en horari ininterromput de les 55 opcions que van oferir les editorials per a aquest esdeveniment multitudinari, que té el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet, dirigida per Cristina Mora.

En aquesta catorzena edició, Eduardo García va aconseguir el premi Corona Lúdica, un guardó creat l'any passat i que pretén donar visibilitat i reconeixement a un autor nacional. El seu joc “Ratland”, d'Eclipse Editorial, va ser mereixedor d'aquest premi.

“Ratland” i “Animagicians” van gaudir d'especial atenció durant el cap de setmana, ja que els seus creadors van realitzar demostracions perquè els assistents pogueren conéixer-los. Així mateix, 13 autors procedents de tota la geografia espanyola van acudir a Jesta per a permetre als aficionats gaudir dels seus prototips.

Finalment, l'organització de Jesta 2018 va donar una part dels jocs amb els quals va comptar l'esdeveniment a Esplais, una associació que educa en valors als xiquets i utilitzen els jocs de taula per a aconseguir els seus objectius.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.