Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Hui comencen les projeccions del Festival Quartmetrages

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 17 octubre 2018

quartmetratges-2019

Hui, dimecres 17 d'octubre, comencen les projeccions de la selecció oficial del Festival Quartmetratges, que va començar dijous passat i que es clausurarà el dissabte amb el lliurament dels premis.

A partir de les 19 hores, els amants del cinema i dels curts podran gaudir de nou treballs presentats per a les diferents seccions de la present edició del Quartmetratges, un dels Festivals de curtmetratges més important de tot el territori nacional. Les projeccions es realitzaran en El Casino de Quart de Poblet.

En el programa 1, que començarà a les 19 hores, es projectaran “Distintos”, de Josevi García; “Poet for hire”, de María Pérez-Cejuela; “Renta antigua”, de Vicente Barella; “VS Santa”, de Raúl Colomer i Aitor Herrero; i “Lights out”, de Duna Tárrega.

Una hora més tard, a les 20 hores, els assistents a la sessió gaudiran dins del programa 2 de “Pepita”, d’Alba Pascual; “Pasos”, de María Crespo i Moisés Romera; “Scratch”, de David Valero; i “Desde el recuerdo con amor”, d’Álvaro Orfila.

D'altra banda, a les 18.30 hores tindrà lloc en l’Espai de Creació Jove la masterclass titulada “El rol de la mujer en el cine del siglo XXI”, conduïda per Judith Colell i presentada per Aurea Ortiz.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.