Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

El professor Jorge Ramos impartirà la conferència “L'etern conflicte Israel-Palestina”

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimarts, 16 octubre 2018

unisocietat-oct-2018

Les activitats de Unisocietat a Quart de Poblet tornen aquest dimecres amb una nova conferència titulada “L'etern conflicte Isreal-Palestina”, impartida per Jorge Ramos, professor del Departament d'Història Moderna i Contemporània de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.

La cita, com ja és habitual, se celebrarà a la Casa de Cultura de Quart de Poblet i serà d'accés lliure a tots els que desitgen acudir. La xarrada començarà a les 19 hores.

El programa UNIVERSITAT I SOCIETAT sorgeix per l'aposta de l'Ajuntament de Quart de Poblet, amb el suport de la Universitat de València, per la formació al llarg de la vida. Està dirigit a persones de 30 anys o més, residents en el municipi i la comarca de l'Horta Oest, que tinguen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.