Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Quines activitats se celebren hui i demà en el Festival Quartmetratges?

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el diumenge, 14 octubre 2018

quartmetratges vertical

La setmana comença amb multitud d'activitats d'ací a la setmana gran del Festival Quartmetratges de Quart de Poblet. A continuació vos detallem totes les accions previstes per al dilluns, 14 d'octubre, i dimarts, 15 d'octubre.

Tant el dilluns com el dimarts se celebrarà la sexta edició de Cinemajors, un taller audiovisual a càrrec de Cremant Muses, en col·laboració amb l'Àrea de Persones Majors de l'Ajuntament de Quart de Poblet, que es realitzarà en el Centre Ocupacional.

Així mateix, el dilluns tindrà lloc el taller “Desgranando el cortometraje”, que coordinarà Chema García Ibarra. Els jóvens, majors de 16 anys i amb passió pel món audiovisual, disfrutaran d'esta activitat prevista en el Quartmetratges. L'Espai de Creació Jove, de 18.30 a 20.30 hores, serà el lloc que acollirà l'esdeveniment.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.