Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Ramonets acosta el rock als més xicotets de Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 26 setembre 2018

ramonets

Ramonets és una banda de rock orientada al públic familiar que vol apropar aquest estil de música als més menuts, que els xiquets i xiquetes gaudisquen escoltant, i que a més a més aprenguen, al llarg de l’actuació, aspectes relacionats amb el rock.

Coneixeran quins són els instruments que composen una banda, com saluden els rockers, els valors del rock and roll amb un llenguatge adaptat als xiquets.

Els seus concerts són una gran festa on tothom participa ballant, botant, cantant, i cridant a tota veu, mentre dos dels seus components no paren de motivar el públic, disfressant-se, traient objectes de tot tipus a l’escenari, entremesclant-se amb la gent...

Els mítics Ramones, baluard del punk rock nord-americà, arribaran a Quart de Poblet gràcies al tribut en valencià de Ramonets. Ja sabéis... Hey Ho, Let’s Go!

La cita tindrà lloc el diumenge, 29 de setembre, a partir de les 18 hores en L'Auditori de Quart de Poblet.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.