Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Espai de Creació Jove

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el dijous, 29 gener 2015

 ecj 620x260

epc

Història: 

L'escorxador municipal de Quart es va construir en 1913, en el context dels plantejaments higienistes de l'urbanisme contemporani. La seua ubicació actual distorsiona l'emplaçament original, ja que en orige es trobava als afores del nucli urbà i al costat del Molí de Real per a aprofitar així les aigües del Braç de la sèquia de Quart una vegada havien passat el molí, i poder així, rentar als animals sacrificats.

Com sol ser propi d'aquesta tipologia de l'arquitectura industrial, la façana presenta els materials vistos. En la part inferior, els llenços murals són de rajola, formant bandes horitzontals, mentre que el tram superior és de maçoneria carejada amb les juntes remarcades. Sobre ella se situa un entaulament, en el fris del qual s'inscriu un panell ceràmic amb la inscripció “Matadero Municipal”. La part superior queda flanquejada per dues pilastres de rajola amb el llenç mural esquerdejat amb morter de ciment. 

espai de creacioAquesta instal·lació va cessar la seua activitat en 1985 i ha sigut rehabilitat, d'acord amb el projecte de l'arquitecte Antonio Martínez Munsuri, i s'ha reconvertit en Espai de Creació.

Usos:

L’Espai de Creació Jove és un lloc de trobada, aprenentatge i intercanvi de coneixements on els/as jóvens amb inquietud creativa poden desenvolupar-la utilitzant mitjans que, freqüentment, són de difícil accés.

És un espai amb usos alternatius i polivalents on experimentar i on exercitar tècniques artístiques i desenvolupar-se al món multimèdia.

Espais que permeten el seu ús com a llocs de reunió on col·laborar i crear xarxes d’oci creatiu, amb la possibilitat de la seua reconversió en sala de concerts, projeccions, exposicions o qualsevol altra manifestació artística.

Pot consultar més informació i novetats a la seua pagina web http://espaisdecreacio.quartdepoblet.es/

espai de creacio


Ubicat en:

Gerardo Paadín, 19

46930 Quart de Poblet (València)

Contacte: 

Quart Jove, 

C/ de la Torreta, 

96 1431459

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.