Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Associacions Culturals

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el divendres, 19 desembre 2014


    • 1ª R.C.S

Té l'objectiu de promoure l'educació musical a partir d'una orquesta, una banda juvenil i una banda simfònica. Per això, realitza diverses activitats formatives a l'ámbit musical, oferix concerts i col·labora amb altres entitats.

El seu propòsit és fomentar i difondre l'interés per les arts i la cultura entre la població de Quart de Poblet, mitjançant la realització de classes de dibuix, pintura i ceràmica, i amb seminaris i conferències. També desenvolupa diferents concursos en matèria d'art i realitza exposicions.

El seu objectiu és preservar les arrels i tradicions de les nadalenques i promocionar la cultura andalussa, a partir de cursos de guitarra i sevillanes, i col·laborant amb altres entitats.

    • ASSOCIACIÓ CLUB GASTRONÓMICO SAN ONOFRE

Fomenta activitats culturals, artístiques i de formació per a la població del Barri San Jerònim, per mig de tallers, cursos…

Tenen el propòsit de promoure el coneixement de la música i cant tradicional valencià, fomentant l'estudi del Tabal i la Dolçaina.

    • ASSOCIACIÓ CULTURAL DE TEATRO LA PLATEA

Té l'objectiu de difondre, promocionar i potenciar qualsevol tipus de música composta, interpretada i/o executada per dones.

El seu objectiu és treballar per al País Valencià, la cultura i la tradició. Establix un punt d'encontre, crítica, debat i festa, on la solidaritat, el país, la cultura, la música i el ball tenen el protagonisme.

Busca fomentar la cultura, la convivència, l'esport i l'oci entre els seus associats amb la realització d'activitats recreatives, campeonats e intercanvis comarcals amb altres centres.

Promou activitats per a recuperar les arts de la birleta i de les arts manuals en general entre les dones de Quart de Poblet, a partir de la realització de cursos, tallers i trobades amb altres associacions amb el mateix fi.

    • ASSOCIACIÓ DE DANÇA LES MIL I UNA

Potencia l'educació musical, cultural i docent, per mig d'una escola formativa i la realització d’actuacions i activitats col·laboratives amb la mancomunitat.

Té l'objetiu de fomentar la música coral e instrumental entre els jóvens de la població i del territori.

La seua finalitat és gaudir i treballar entorn a la música de l'estil "Cornetes i Tambors".

Pretén promoure i conscienciar per a donar un primer pas en davant cap a la Tercera República.

Té l'objectiu d'incentivar l'ús de la corneta natural en la Banda de Música, com antany es feia en les unitats musicals de l'exèrcit.

Pretén mantindre les arrels andalusses entre la població de Quart de Poblet, per mig de cursos de flamenc i sevillanes, intercanvis culturals i col·laboració en activitats municipals.

Organització cultural i religiosa sobre l'Islam.

Promou l'aprenentatge del cant coral entre els membres de la comunitat.

Realitza activitats, cursos i events per a fomentar la participació de la ciutadania de Quart de Poblet, recolzant la cultura audiovisual.

Té com objectiu fomentar l'intercanvi cultural entre la Comunitat Valenciana, Castella-La Manxa i Quart de Poblet, així com recuperar i fomentar les tradicions manxegues.

Busca promoure l'aprenentage del cant coral en el municipi, per mig de la formació, intercanvis culturals i corals amb altres entitats, i amb la difusió de la Escola Coral a nivell mundial.

Federació d'Associacions musicals de Quart de Poblet

El seu objectiu és difondre l'estudi, recopilació i promoció del folklore valencià. Col·labora amb altres entitats culturals, realitzant actuacions i cursos de cant i dansa.

Fomenta la música de cambra, investigant sobre la lliteratura musical, partitures i arxius, i divulgant la música d'altres èpoques.

El seu objectiu és promoure la seua afició lúdica per mig de jornades i events, com Jesta i RolenQuart. Col·labora també amb events pareguts d'altres associacions de València i organitza presentacions i events de tot tipus relacionats amb el món dels jocs.

    • LA DIVINA COMIDA

Amb la finalitat de promoure la cultura gastronòmica de la població, organitza l'activitat "Menjat Quart", una ruta de tapeo per els bars de la localitat dinamitzada amb diverses activitats.

Té l'objectiu de potenciar el teatre amb cursos i diverses activitats lúdiques, per mig  d’espectacles, obres i contacontes, i col·laborant amb altres entitats.

Associació cultural que promou la lectura en valencià.

Promou el cant coral, dins del municipi mitjançant d'assajos corals, trobades de treball, col·laboracions amb altres entitats i la programació de concerts.

La seua finalitat és desenvolupar activitats que facen arribar la cultura científica a tots els ciutadans i ciutadanes, sense distinció alguna, de Quart de Poblet, i de promoure entre els jóvens i els estudiants en general, el coneixement de la ciència i les aplicacions tecnològiques. Organitza múltiples activitats, ponències, exposicions, visites…

Té l'objectiu de promoure l'educació musical, a partir d’una orquesta i banda jovenil i una banda simfònica. Realitza diverses activitats formatives a l'àmbit musical, organitza concerts i col·labora ambs altres entitats.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.