Quart és cultura

  Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet. Ací podràs trobar tota la informació relativa a la programació cultural i totes la notícies sobre certàmens, concursos i exposicions que s'organitzen des del departament.


Read More...
0

Coneix els guanyadors del 37 Saló de Fotografia de Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 03 abril 2017

jurado-salon-fotografia-2017

El jurat de la trenta-setena edició del Saló de Fotografia de Quart de Poblet va determinar els premiats dissabte passat en una jornada realitzada en la sala d'actes de la Casa de Cultura.

La regidora de cultura Cristina Mora va presidir el jurat d'este important certamen que va comptar amb la presència d'Ana Teresa Ortega, professora titular en la Facultat de Belles Arts i directora del màster en fotografia de la Universitat Politècnica de València, la crítica d'art Sandra Moros i la fotògrafa i historiadora de l'art Pilar Sampedro.

Manuel Jesús Pineda, amb "Ausencias", va aconseguir el primer premi en la modalitat de col·lecció. Mentrestant, "Crónicas de soledad", de José María Rubio, e "Inside", de Xavier Ferrer, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

En els premis individuals, Antonio Atanasio, María Isabel Beltrán, José Beut, Serge Comillet, José Lara Cordobés, José Ramón Luna i José María Rubio van obtindre reconeixement per una de les seues fotografies.

Finalment, en la categoria de premis de tema local, Serge Comillet va fer doblet. Així, "El lector", de Conillet, va ser mereixedor del premi Ribera Ríos, mentres que "Equilibrio", del mateix autor, també va obtindre un dels premis locals. Manuel López, amb "Estructura 2", va conquistar l'altre premi local que va decidir el jurat.

L'exposició que reunirà tots els guanyadors, així com a les obres seleccionades mereixedores d'estar en el Saló de Fotografia de 2017, s'inaugurarà el pròxim 5 de maig en la Casa de Cultura de Quart de Poblet.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.