Coneix els guanyador...

El jurat de la trenta-setena edició del Saló de Fotografia de Quart de Poblet va determinar els premiats dissabte passat en una jornada realitzada en la sala d'actes de la Casa de Cultura. La regidora de cultura Cristina Mora va presidir el jurat d'este important certamen que va comptar amb la presència d'Ana Teresa Ortega, professora titular en la Facultat de Belles Arts i directora del màster en fotografia de la Universitat Politècnica de València, la...


Read More...

El projecte de divul...

Quart de Poblet forma part del projecte de divulgació científica Ciutat Ciència, una iniciativa del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i l'Obra Social La Caixa. D'esta manera, els habitants de la nostra localitat coneixeran de primera mà l'actualitat científica i tecnològica. Així, Quart de Poblet podrà disposar d'activitats de divulgació científica en múltiples formats (exposicions, conferències, visites a centres d'investigación...) i incorporar-les a la programació cultural. El projecte inclou una sèrie de tallers online per a que...


Read More...

La 6a edició de la S...

La sisena edició de la Setmana de la Ciència de Quart de Poblet, organitzada per l'associació Quart és Ciència i patrocinada per l'Ajuntament, compta amb un extens programa d'activitats que començarà el 5 de novembre i finalitzarà el dia 14. El diumenge 5, a les 18.30 hores, es projectarà el setè capítol de la sèrie documental “Cosmos” en el Centre Cultural El Casino i a continuació es realitzarà un col•loqui-debat amb experts en la matèria. El dia...


Read More...

Les exposicions cult...

Els pròxims tres mesos seran molt importants per a la cultura de Quart de Poblet, ja que les exposicions que estan programades en la Casa de Cultura no deixaran indiferent cap veí de la nostra localitat. Del 13 al 26 de gener, la pintora Alicia Gil exposarà "El camí que fa la línia", que sorprendrà a tots els que passen per la sala d'exposicions. Mentrestant, la Falla Carrer Alacant serà la protagonista del 30 de gener al...


Read More...

L’Espai Etnològic de...

L'Espai Etnològic de Quart de Poblet és ja una realitat en la Casa de Cultura. Amb motiu de la inauguració de l'exposició "Fumerals" cedida pel Museu Comarcal de l'Horta Sud es va fer la posada de llarg d'un dels espais en què porta treballant des de fa molts mesos, la Regidoria de Cultura i Patrimoni dirigida per Cristina Mora. Situat en l'avantsala de la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, l’Espai Etnològic és un lloc...


Read More...
01234

Q-ART

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el dimarts, 30 desembre 2014


L'Ajuntament de Quart de Poblet, amb l'objectiu de promoure l'expressió artística i la difusió i foment de la cultura, organitza el certamen Q-ART en col·laboració amb l'associació Amigos de las Artes Plásticas y la Divina Comida de Quart de Poblet. Q-ART és el resultat d'incorporar noves i diferents expressions de l'art contemporani al tradicional Concurs d’Arts Plàstiques.


S’estructura en diferents modalitats:

 •  CONCURSO D'ARTS PLÀSTIQUES
  • PINTURA.

La tècnica i el suport seran lliures. L’obra tindrà unes dimensions mínimes de 50 cm i màximes de 150 cm per cada un dels costats.

  • ESCULTURA.

La tècnica i els materials seran lliures. L’obra no podrà ser major de 220 cm per cada un dels costats, ni pesar més de

75 Kg.

  • GRAVAT.

S’admetran els següents procediments de l’art gràfic: gravat calcogràfic (burí, aiguafort, aiguatinta, punta seca...), xilografia, litografia i serigrafia; s’hi exclou qualsevol tècnica de reproducció digital. Les dimensions de l’obra no excediran de 112 x 76 cm. La planxa matriu no podrà excedir de 65 x 70 cm, ni ser inferior a 30 x 40 cm. Es presentarà muntada en un suport rígid, emmarcada amb una motlura no superior a 3 cm i protegida adequadament.

 •  CONCURS D'ART URBÀ

  espai de creacio

L’Ajuntament de Quart de Poblet estableix aquesta secció com a via d’expressió cultural i artística de caràcter urbà, amb la finalitat d’acostar a la ciutadania noves pràctiques de producció plàstica i també posar en valor entre la població les bones pràctiques mediambientals.

Els esbossos finalistes del certamen es duran a cap intervenint un màxim de 4 contenidors de vidre de 168 cm d’alçada i 165 cm de diàmetre aproximadament.

Les obres tindran com a tema “Per un Quart ecològic i sostenible”.


 • PREMI A LA CREACIÓ ARTÍSTICA CONTEMPORÀNIA

El premi convocat en aquesta modalitat tindrà com a finalitat l’elaboració d’un projecte artístic concebut per a lEspai de Creació Jove de Quart de Poblet, que implique la reflexió crítica davant del fet expositiu per mitjà d’intervencions i creacions desenvolupades específicament en relació a les característiques de l’espai: videoart, disseny gràfic, instal•lació, performance, etc.


 • CONCURS DE PINTURA A L’AIRE LLIURE DE QUART DE POBLET

Hi podran participar totes les persones nascudes o residents a la Comunitat Valenciana. El tema del concurs serà el municipi: els seus paisatges, edificis, carrers, gents, racons, detalls... Els participants han de realitzar els seus treballs a Quart de Poblet i podran pintar el que vegen des del punt triat.

La inscripció serà gratuïta, i cada autor o autora podrà presentar només una obra. Els suports seran rígids (fusta, llenç, paper sobre bastidor), hi podran estar emprimats amb un color uniforme i sense textura, amb una grandària mínima de 40 cm, i màxima de 120 cm en qualsevol dels seus costats. Podrà utilitzar-se qualsevol tècnica pictòrica (oli, aquarel•la, acrílic, mixta, etc).


BASES 2019

DÍPTIC 2019

PLANTILLA ART URBÀ

INSCRIPCIÓ PINTURA A L'AIRE LLIUREOBRES SELECCIONADES 2016

  • Art urbà

-Creative Close

- Xèlön Xlf

- Galleta Maria

- Natividad Soriano Sanchis

  • Arts plàstiques:

 • Pintura:

-"Paz en Haija" de Ana del Castillo Ibarrola

-"Retrato-identidad" de Ana Murillo Pedrós

-"Arquitectura Corpórea" de Carmen Lucía Palés Chaveli

-"Introselenita 17" de Fernando Jiménez Fernández

-"Cuento de Navidad" de Gonzalo Romero Navarro

-"En la profunditat del bosc" de Jordi Gamón Blanch

-"Los demonios de Olivia" de Kike Estellés

-"Sunday" de Mompar

-"Éxodo" de Pascual Gimeno Montalar

-"La noche" de Susana Palés Chaveli

-"Arrebol" de Toni Simarro

-"S/T" de Ximo Real

 • Escultura:

-"Pixel_3.66" de Antonio F. Gorton

-"Eve II" de Cristóbal Delgado Palacios

-"Tensión" de José Antonio Gómez Barroso

-"Pasífae II" de Pepa Alonso Arróniz

-"Escrivint el vent" de Raquel Puchades Villarreal

-"Identidad múltiple" de Tania Ansio Martínez

-"Me acuerdo de ..." de Vicente Javier Ajenjo Vento

 • Gravat:

-"Women" de Ana Murillo Pedrós

- "¡Agua! 2" de Josep Cases

-"Magnétic" de María Tena

- "Dos triángulos, dos rectángulos...y tres círculos" de Tania Ansio Martínez

  • Creació artística contemporània

Obra premiada: "Narrativas cartográficas del hábitat", de Natalia Morales de PaoliPREMIATS 2015au

  • Art urbà

Obra guanyadora:

- Xèlön Xlf.

Obres seleccionades:

- Fernando Ruiz

- Galletamaría

- Dex-conectadas

  • Arta plàstiques:

   pin

 • Pintura: 

Obra premiada: "L'Amour" d'Alexis Hernández.

esc

 • Escultura:

Obra premiada: "Vice City" de Guillermo Ros.

gra

 • Gravat:

Obra premiada: "La charca",  de José Blesa.


  • Creació artística contemporània

Obra premiada: "La obra suspendida" d'Amanda Moreno Caplliure.

cac

GUANYADORS I SELECCIONATSPREMIATS 2014

  • Art urbà: 

Obra premiada: "Ciclo y reverberación" d'Álvaro Javier González Riquelme.

Q-Art 2014 "Ciclo y reverberación" de Álvaro Javier González Riquelme.Q-Art 2014 "Ciclo y reverberación" de Álvaro Javier González Riquelme.Q-Art 2014 "Ciclo y reverberación" de Álvaro Javier González Riquelme.

  • Arts plàstiques:

 • Pintura: 

  Q-Art 2014 exposición

Obra premiada: "Retrato de Senya" d'Alejandro Casanova.

Menció del jurat: "Asombro" de Francisco Pérez Navarro.

Menció del jurat: "Planet Rabbit" d'Adrián Momparle "Mompar".

 • Escultura:

Obra premiada: "Éxit" de Vicente Javier Ajenjo i Juan Carlos Iñesta.

 • Gravat:

Obra premiada: "Corset II",  d'Elena Montoya Álvarez.

  • Creació artística contemporània

Obra premiada: "End" d'Irene Hermoso de Mendoza García.


Pots vore el vídeo en el següent enllaç: End - Festival Q-Art 


© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.