Coneix els guanyador...

El jurat de la trenta-setena edició del Saló de Fotografia de Quart de Poblet va determinar els premiats dissabte passat en una jornada realitzada en la sala d'actes de la Casa de Cultura. La regidora de cultura Cristina Mora va presidir el jurat d'este important certamen que va comptar amb la presència d'Ana Teresa Ortega, professora titular en la Facultat de Belles Arts i directora del màster en fotografia de la Universitat Politècnica de València, la...


Read More...

El projecte de divul...

Quart de Poblet forma part del projecte de divulgació científica Ciutat Ciència, una iniciativa del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i l'Obra Social La Caixa. D'esta manera, els habitants de la nostra localitat coneixeran de primera mà l'actualitat científica i tecnològica. Així, Quart de Poblet podrà disposar d'activitats de divulgació científica en múltiples formats (exposicions, conferències, visites a centres d'investigación...) i incorporar-les a la programació cultural. El projecte inclou una sèrie de tallers online per a que...


Read More...

La 6a edició de la S...

La sisena edició de la Setmana de la Ciència de Quart de Poblet, organitzada per l'associació Quart és Ciència i patrocinada per l'Ajuntament, compta amb un extens programa d'activitats que començarà el 5 de novembre i finalitzarà el dia 14. El diumenge 5, a les 18.30 hores, es projectarà el setè capítol de la sèrie documental “Cosmos” en el Centre Cultural El Casino i a continuació es realitzarà un col•loqui-debat amb experts en la matèria. El dia...


Read More...

Les exposicions cult...

Els pròxims tres mesos seran molt importants per a la cultura de Quart de Poblet, ja que les exposicions que estan programades en la Casa de Cultura no deixaran indiferent cap veí de la nostra localitat. Del 13 al 26 de gener, la pintora Alicia Gil exposarà "El camí que fa la línia", que sorprendrà a tots els que passen per la sala d'exposicions. Mentrestant, la Falla Carrer Alacant serà la protagonista del 30 de gener al...


Read More...

L’Espai Etnològic de...

L'Espai Etnològic de Quart de Poblet és ja una realitat en la Casa de Cultura. Amb motiu de la inauguració de l'exposició "Fumerals" cedida pel Museu Comarcal de l'Horta Sud es va fer la posada de llarg d'un dels espais en què porta treballant des de fa molts mesos, la Regidoria de Cultura i Patrimoni dirigida per Cristina Mora. Situat en l'avantsala de la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, l’Espai Etnològic és un lloc...


Read More...
01234

Obres premiades

Imprimeix
Categoria: Sin categoría
Es va publicar el dijous, 15 gener 2015


L'Ajuntament ha publicat les obres premiades en els certàmens realitzats, ampliant així la bibliografia sobre els temes d'investigació local.

Tots els llibres es troben a disposició dels interessats a la Biblioteca Municipal "Enric Valor" de Quart de Poblet.


Patrimonio hidraulicoXIV Premi de Ciències Socials i Humanes "Amador Griñó i Guzmán" de Quart de Poblet, 2015:


Premi millor obra escrita en castellà:

Paula Honrubia García: El patrimonio hidráulico de Quart de Poblet

Any d'edició 2018

Dos codexs     Premi millor obra escrita en valencià:

     Rafael Valldecabres Rodrigo: Dos Còdexs de l'Arxiu de Poblet sobre Sant Vicent i Quart

     Any d'edició: 2018
Quart 1936-1939
XIII Premi de Ciències Socials i Humanes de Quart de Poblet, 2013:


Andrea Moreno Martín; Pau Olmos Benlloch (2015): Quart de Poblet, 1936-1939. Un poble de la rereguarda. 


 José Luis Pinar Arenas (2012): Estudio de los cambios experimentados en el paisaje de la zona de regadío de Quart de Poblet durante el siglo XX y principios del XXI.Pedro Gascón Sanmartín (2012): Historia de los vencidos. Quart de Poblet 1918-1942.

XI Premi de Ciències Socials i Humanes de Quart de Poblet, 2009:


José Luis Pinar Arenas (2012): Estudio de los cambios experimentados en el paisaje de la zona de regadío de Quart de Poblet durante el siglo XX y principios del XXI.

Pedro Gascón Sanmartín (2012): Historia de los vencidos. Quart de Poblet 1918-1942.


 Cento Sancho Pastor (2009): Diccionari toponímic de Quart de Poblet. La transformació del medi: la llengua com a patrimoni.


X Premi de Ciències Socials i Humanes de Quart de Poblet, 2007:


Cento Sancho Pastor (2009): Diccionari toponímic de Quart de Poblet. La transformació del medi: la llengua com a patrimoni.

 Pedro Gascón Sanmartín (2008): Violencia política y memoria histórica en Quart de Poblet.IX Premi de Ciències Socials i Humanes de Quart de Poblet, 2005:


Pedro Gascón Sanmartín (2008): Violencia política y memoria histórica en Quart de Poblet.
 Rafael Valldecabres Rodrigo (2007): Cincuenta documentos inéditos para la historia de Quart en época bajomedieval.


VIII Premi de Ciències Socials i Humanes de Quart de Poblet, 2003:


Rafael Valldecabres Rodrigo (2007): Cincuenta documentos inéditos para la historia de Quart en época bajomedieval.
Rafael Valldecabres Rodrigo (2004): Vida de Sant Onofre.


VII Premi de Ciències Socials i Humanes de Quart de Poblet, 2001:


Rafael Valldecabres Rodrigo (2004): Vida de Sant Onofre. Pep Sancho; Cento Sancho (1993) [1ª edició]: Contes per als néts: el Quart de Poblet de primers de segle.Pep Sancho; Cento Sancho (1993) [1ª edició]: Contes per als néts: el Quart de Poblet de primers de segle.


II Premi de Ciències Socials i Humanes de Quart de Poblet, 19.. :


Pep Sancho; Cento Sancho (1993) [1ª edició]: Contes per als néts: el Quart de Poblet de primers de segle.

Pep Sancho; Cento Sancho (1998) [2ª edició]: Contes per als néts: el Quart de Poblet de primers de segle.


José Ramón Sanchis Alfonso (1991): Campesinos y rentistas en una comunidad rural de la huerta de Valencia, Quart de Poblet en 1812.


I Premi de Ciències Socials i Humanes de Quart de Poblet, 1989: 


José Ramón Sanchis Alfonso (1991): Campesinos y rentistas en una comunidad rural de la huerta de Valencia, Quart de Poblet en 1812.


© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.