Quart de Poblet els ...


Read More...
0

Ángel Caballero “Xolaka” aconseguix el premi en una nova edició del Certamen d'Art Urbà de Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el diumenge, 16 setembre 2018

arte-urbano-2018

Ángel Caballero “Xolaka” va aconseguir el premi ahir una nova edició del Concurs d'Art Urbà del Festival d’Arts Q-ART, que va tindre lloc junt amb la Biblioteca Municipal Enric Valor de Quart de Poblet.

Quatre artistes, que prèviament havien sigut seleccionats per les seues propostes, van realitzar durant tota la jornada dominical les seues obres sobre els nous contenidors de vidre que s'instal·laran en els carrers de la localitat.

Com ja ve sent habitual, els veïns de Quart de Poblet van disfrutar en directe d'este certamen, ja que els artistes van executar en viu les seues obres en què consciencien sobre la bona pràctica quant al reciclatge de vidre es referix.

Rosa Ana Monrós, David De Limón i Alejandro Gambín, junt amb el guanyador Ángel Caballero “Xolaka”, van disfrutar de la jornada artística a peu de carrer.

Després de la deliberació del jurat, integrat per Ángela Montesinos, Isabel Tristany i la regidora Cristina Mora, “Xolaka” va obtindre el premi en este certamen, que es consagra com un dels més importants en el panorama autonòmic.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.