Quart de Poblet els ...


Read More...
0

“Cómo pasar a la acción frente a una situación de impotencia” s'estrena el divendres en l'Espai de Creació Jove

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimarts, 11 setembre 2018

como-pasar-a-la-accion-frente-a-una-situacion-de-impotencia

El projecte “Cómo pasar a la acción frente a una situación de impotencia”, de BYE, veurà la llum divendres que ve, 14 de setembre, en l'Espai de Creació Jove de Quart de Poblet.

L'obra guanyadora del certamen de Creació Artístic Contemporània del Festival d’Arts Q-ART s'estrenarà a partir de les 19.30 hores perquè tots els apassionats de l'art puguen disfrutar-la durant tot el cap de setmana.

Els creadors Borja Moreno y Esteban Ferrer explicaran al públic tots els detalls d'esta obra que promet cridar l'atenció dels assistents en un lloc únic com l'Espai de Creació Jove de Quart de Poblet.

“Plantegem el nostre projecte des de la reinterpretació de l'Estampa Popular, vista com una representació crítica de la societat. En ella, s'immortaliltzen successos quotidians, notícies o fets significatius. No obstant això, la societat actual s'ha vist excessivament mediatitzada i saturada d'informació; la possibilitat de representar fets o successos concrets queda desplaçada perquè una notícia succeïx a una altra ràpidament i és difícil saber discernir entre què és cert i què no ho és”, expliquen els autors de l'obra.

“Cada vegada resulta més familiar el terme Fake i es dubta més sobre els testimonis de les víctimes amb un cert cinisme i indiferència”, continuen.

Voleu conéixer més? Vos esperem en la inauguració.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.