Quart de Poblet els ...


Read More...
0

La comèdia teatral “Las princesas del Pacífico” traurà un somriure al públic de Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 21 febrer 2018

princesas

La comèdia teatral “Las princesas del Pacífico”, de la companyia La Estampida, arriba el pròxim 9 de març (20.30 hores) a l'Auditori Molí de Vila de Quart de Poblet per a traure un i mil somriures als amants del teatre.

Esta divertida comèdia, nominada als Premis MAX 2016 com a millor espectacle revelació i millor autoria revelació, no deixarà indiferent cap assistent. Ens traslladarà de la rissa al plor, entre el grotesc i el naif...

Les intèrprets Alicia Rodríguez i Belén Ponce de León. baix la direcció de José Troncoso, executen un espectacle genial que servirà per a celebrar el Dia Internacional de les Dones.

Agustina i Toreig (tia i neboda) viuen recloses en el saló de casa amb una única finestra al món: la televisió. Dos dones, colpejades per la vida que s'enfronten com poden a les misèries i avatars diaris. Dos éssers tendres i grotescos al mateix temps. Dos personatges exclosos de la societat que veuen com un dia tot canvia, quan la sort les somriu, premiant-les amb un meravellós creuer.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.