Quart de Poblet els ...


Read More...
0

Josep Ribes impartix el 28 de febrer la conferència “Passat, present i futur de la depuració de les aigües residuals”

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 07 febrer 2018

ConferenciaFebreroQuart

Josep Ribes, del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València, impartirà en la vesprada del 28 de febrer la conferència “Passat, present i futur de la depuració de les aigües residuals” a partir de les 19 hores en la Casa de Cultura de Quart de Poblet.

Després de la suspensió de la conferència prevista per al 7 de febrer per malaltia del ponent, la nova data serà el 28 del mateix mes.

Este col·loqui s'emmarca dins del programa Unisocietat, que sorgix de l'aposta de l'Ajuntament de Quart de Poblet amb el suport de la Universitat de València per a la formació al llarg de tota la vida.

Així, està dirigit a persones de 30 o més anys residents a Quart i en la comarca de l’Horta Oest, que tinguen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

L'entrada a la conferència “Passat, present i futur de la depuració de les aigües residuals”, com totes les del cicle d'Unisocietat, serà gratuïta per a tots els públics.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.