Coneix els guanyador...

El jurat de la trenta-setena edició del Saló de Fotografia de Quart de Poblet va determinar els premiats dissabte passat en una jornada realitzada en la sala d'actes de la Casa de Cultura. La regidora de cultura Cristina Mora va presidir el jurat d'este important certamen que va comptar amb la presència d'Ana Teresa Ortega, professora titular en la Facultat de Belles Arts i directora del màster en fotografia de la Universitat Politècnica de València, la...


Read More...

El projecte de divul...

Quart de Poblet forma part del projecte de divulgació científica Ciutat Ciència, una iniciativa del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i l'Obra Social La Caixa. D'esta manera, els habitants de la nostra localitat coneixeran de primera mà l'actualitat científica i tecnològica. Així, Quart de Poblet podrà disposar d'activitats de divulgació científica en múltiples formats (exposicions, conferències, visites a centres d'investigación...) i incorporar-les a la programació cultural. El projecte inclou una sèrie de tallers online per a que...


Read More...

La 6a edició de la S...

La sisena edició de la Setmana de la Ciència de Quart de Poblet, organitzada per l'associació Quart és Ciència i patrocinada per l'Ajuntament, compta amb un extens programa d'activitats que començarà el 5 de novembre i finalitzarà el dia 14. El diumenge 5, a les 18.30 hores, es projectarà el setè capítol de la sèrie documental “Cosmos” en el Centre Cultural El Casino i a continuació es realitzarà un col•loqui-debat amb experts en la matèria. El dia...


Read More...

Les exposicions cult...

Els pròxims tres mesos seran molt importants per a la cultura de Quart de Poblet, ja que les exposicions que estan programades en la Casa de Cultura no deixaran indiferent cap veí de la nostra localitat. Del 13 al 26 de gener, la pintora Alicia Gil exposarà "El camí que fa la línia", que sorprendrà a tots els que passen per la sala d'exposicions. Mentrestant, la Falla Carrer Alacant serà la protagonista del 30 de gener al...


Read More...

L’Espai Etnològic de...

L'Espai Etnològic de Quart de Poblet és ja una realitat en la Casa de Cultura. Amb motiu de la inauguració de l'exposició "Fumerals" cedida pel Museu Comarcal de l'Horta Sud es va fer la posada de llarg d'un dels espais en què porta treballant des de fa molts mesos, la Regidoria de Cultura i Patrimoni dirigida per Cristina Mora. Situat en l'avantsala de la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, l’Espai Etnològic és un lloc...


Read More...
01234

Extraordinari èxit del dissabte cultural en Quart de Poblet

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 07 setembre 2015

interior-exposicion

Dissabte passat vivim una vesprada única en Quart de Poblet. L'art es va convertir en el gran protagonista gràcies a la inauguració de fins a quatre exposicions diferents.

Cristina Mora, regidor de cultura de Quart de Poblet, va assegurar que va ser una vesprada inoblidable: "Cultura i festa no són conceptes allunyats sinó que, tot al contrari, van de la mà. I en el cas del nostre poble més encara".

"Son quatre exposicions molt diferents que són bona mostra de la nostra riquesa com municipi", va continuar la regidora.

La jornada va començar amb l'estrena de l'exposició de Jóvens Creadors en Quart Jove. Més tard, va ser el moment d'inaugurar l'Exposició sobre el fons d'un miler de peces catalogades de l'Associació Cultural El Mussol.

Poc després, la comitiva es va desplaçar fins a la Casa de Cultura per a disfrutar de l'Exposició amb els guanyadors i seleccionats de la modalitat d'arts plàstiques del Festival Q-ART.

"El Festival Q-ART està obert a tots els artistes de la Comunitat Valenciana en les disciplines de pintura, escultura i gravat amb una qualitat excepcional", va indicar Mora.

Finalment, l'Associació d'Amics de les Arts Plàstiques de Quart de Poblet va obrir les portes per a presenciar la seua Exposició d'Arts Plàstiques. La regidora va mostrar el seu suport a esta entitat que sempre està al peu del canó en "la promoció de l'art i la cultura de Quart".

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.