Quart de Poblet els ...


Read More...
0

El Mil·liar de Quart de Poblet serà una realitat el diumenge

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dijous, 18 juny 2015

pro-quart-miliarium

El Mil·liar de Quart de Poblet serà una realitat diumenge que ve quan s'instal·le a les 12 hores en l'antiga plaça de la bàscula (actual plaça Juan Bautista Valldecabres) gràcies al treball de la iniciativa popular Pro Quart Miliarium.

La jornada començarà a les 9:30h amb una eixida des del Palau de la Generalitat Valenciana per a recórrer les quatre milles romanes del vell camí romà que es dirigia cap a l'interior peninsular i que passava per Quart de Poblet.

La comitiva arribarà a Quart sobre les 11h, on serà rebuda en la rotonda del poliesportiu per la resta de mecenes i persones interessades per a dirigir-se a la plaça de l'Església on se servirà un refrigeri i hi haurà tast de la cervesa artesana local "Qvartvs".

A les 12h, els integrants de la recent corporació municipal, constituïda dissabte passat, rebran el mil·liar commemoratiu en nom del poble de Quart de Poblet en l'antiga plaça de la bàscula. Al voltant de 450 mecenes han fet possible la instal·lació d'este mil·liar commemoratiu de l'origen romà de Quart.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.