Quart de Poblet els ...


Read More...
0

Llum de Lluna, primera llibreria de Quart de Poblet que participa en la Fira del Llibre de València

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimecres, 22 abril 2015

feria-libro

Llum de Lluna s'ha convertit en la primera llibreria de Quart de Poblet que participa en la prestigiosa Fira del Llibre de València, que estarà instal·lada en Vivers fins al pròxim 3 de maig.

La llibreria del nostre municipi està instal·lada en les casetes 44 i 45 de l'edició número 50 de la Fira del Llibre, l'esdeveniment més important de l'àmbit literari en la ciutat del Túria.

Jorge Torres, propietari de Llum de Lluna, es mostra encantat per formar part de la Fira del Llibre: "És un orgull ser la primera llibreria de Quart de Poblet que assistix a este aparador. Està anant molt bé. Estem molt contents d'estar en el gremi i donar-nos a conéixer".

"És important perquè dónes a conéixer la cultura a tots els amants de la literatura. És una oportunitat espectacular per a acostar els llibres a la gent", va continuar Torres, que va invitar a tots a anar a fer-los una visita.

"La fira del llibre és l'esdeveniment literari més important i estem molt contents encara que també molt nerviosos. Vos esperem en la Fira del Llibre per a atendre-vos amb la millor sonrisa", va concloure.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.