Quart de Poblet els ...


Read More...
0

Recolzem el crowfunding de "La Princesa Prometida: Las partes buenas" de Cremant Muses

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dilluns, 20 abril 2015

la-princesa-prometida

"La Princesa Prometida: Las partes buenas" és un espectacle cultural de Cremant Muses que necessita el suport de tots els amants de la cultura de Quart de Poblet. L'associació ha posat en marxa un procés de crowfunding perquè es convertisca en una realitat.

Este espectacle es troba emmarcat dins d'un estil de projecció audiovisual denominat Pop-Up Cinema. El cine i el teatre es combinen a parts iguals per a aconseguir que els assistents visquen una experiència única.

Estes activitats creguen una nova forma de presentar pel·lícules davant del públic, ja que es busca la immersió en la història amb una participació molt activa.

El teatre, l'animació, activitats paral·leles, ambientació dels llocs en què es crega l'esdeveniment i la interacció dels actors amb el públic durant la projecció articulen un espectacle sorprenent.

Cremant Muses ja compta amb dilatada experiència en estos esdeveniments, ja que s'han involucrat activament en dos representacions de la pel·lícula Rocky Horror Picture Show i en un espectacle basat en Entra en el Laberinto.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.