Coneix els guanyador...

El jurat de la trenta-setena edició del Saló de Fotografia de Quart de Poblet va determinar els premiats dissabte passat en una jornada realitzada en la sala d'actes de la Casa de Cultura. La regidora de cultura Cristina Mora va presidir el jurat d'este important certamen que va comptar amb la presència d'Ana Teresa Ortega, professora titular en la Facultat de Belles Arts i directora del màster en fotografia de la Universitat Politècnica de València, la...


Read More...

El projecte de divul...

Quart de Poblet forma part del projecte de divulgació científica Ciutat Ciència, una iniciativa del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i l'Obra Social La Caixa. D'esta manera, els habitants de la nostra localitat coneixeran de primera mà l'actualitat científica i tecnològica. Així, Quart de Poblet podrà disposar d'activitats de divulgació científica en múltiples formats (exposicions, conferències, visites a centres d'investigación...) i incorporar-les a la programació cultural. El projecte inclou una sèrie de tallers online per a que...


Read More...

La 6a edició de la S...

La sisena edició de la Setmana de la Ciència de Quart de Poblet, organitzada per l'associació Quart és Ciència i patrocinada per l'Ajuntament, compta amb un extens programa d'activitats que començarà el 5 de novembre i finalitzarà el dia 14. El diumenge 5, a les 18.30 hores, es projectarà el setè capítol de la sèrie documental “Cosmos” en el Centre Cultural El Casino i a continuació es realitzarà un col•loqui-debat amb experts en la matèria. El dia...


Read More...

Les exposicions cult...

Els pròxims tres mesos seran molt importants per a la cultura de Quart de Poblet, ja que les exposicions que estan programades en la Casa de Cultura no deixaran indiferent cap veí de la nostra localitat. Del 13 al 26 de gener, la pintora Alicia Gil exposarà "El camí que fa la línia", que sorprendrà a tots els que passen per la sala d'exposicions. Mentrestant, la Falla Carrer Alacant serà la protagonista del 30 de gener al...


Read More...

L’Espai Etnològic de...

L'Espai Etnològic de Quart de Poblet és ja una realitat en la Casa de Cultura. Amb motiu de la inauguració de l'exposició "Fumerals" cedida pel Museu Comarcal de l'Horta Sud es va fer la posada de llarg d'un dels espais en què porta treballant des de fa molts mesos, la Regidoria de Cultura i Patrimoni dirigida per Cristina Mora. Situat en l'avantsala de la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, l’Espai Etnològic és un lloc...


Read More...
01234

Consell Assessor de Cultura del 16 de desembre 2014

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el dimarts, 24 febrer 2015

Cristina Mora, regidora de Cultura de Quart de Poblet, va presidir ahir un nou Consell Assessor de Cultura en el qual es van explicar els pressupostos per al pròxim any, així com la iniciativa ciutadana Quart Miliarium.

Bartolomé Nofuentes, primer tinent d'alcalde de Quart de Poblet, va detallar els pressupostos del pròxim exercici perquè totes les Associacions Culturals de Quart de Poblet saberen les inversions que es realitzaran.

Nofuentes va assegurar que es destinarà més d'un milió d'euros a les Associacions del municipi. Aquesta inversió és la més important de tots els municipis que es troben a l'Horta Sud. Torrent li segueix en la classificació amb una inversió de 300.000 euros.

El tinent d'alcalde va explicar, d'altra banda, les línies mestres del pròxim pressupost de 2015. L'increment en els programes d'emergència, les polítiques d'ocupació i l'educació vertebraran el pressupost del govern de Quart de Poblet.

D'altra banda, el Consell Assessor de Cultura va convidar a la reunió als responsables de Quart Miliarium perquè explicaren la seua iniciativa ciutadana i que va despertar l'atenció dels assistents.

A través de la mateixa es vol instal·lar una pedra d'1,50 metres en la quarta milla de la via romana que dóna origen al nom de Quart de Poblet, que es localitza en la plaça de la bàscula (Plaza Juan Bautista Valldecabres).

Ricard Gimeno, Andrea Moreno i Pedro Gascón van ser els responsables de detallar la iniciativa en la qual ja han col·laborat 200 persones aportant una petita suma de diners per a instal·lar el monòlit, al que s'acompanyarà una caixa del temps amb informació del present.

Fins al moment només han participat persones individuals en aquesta acció, promoguda per la ciutadania i que compta amb el beneplàcit del Consell Assessor de Cultura, encara que els promotors desitgen que les Associacions de Quart de Poblet apareguen com a mecenes. Les participacions són de 5 euros.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.