Quart de Poblet els ...


Read More...
0

Kiti Kraft, el poema visual que parla de la vida d'una titella que estima la música i el cant

Imprimeix
Categoria: Notícies
Es va publicar el divendres, 05 abril 2019

kiti-kraft

Kiti Kraft, guanyador al premi infantil en els Premis Max de 2018, arriba a Quart de Poblet el diumenge, 7 d'abril, perquè els més xicotets queden atrapats d'un espectacle diferent.

Aquesta obra és un poema visual que, a través d'imatges de gran riquesa plàstica, ens parla de la vida d'una titella que estima la música i el cant. És un bonic viatge conduït per uns titellaires i pel cor dels seus titelles. Veus que riuen i somien cantant. Teatre, en definitiva, que parla de l'amor per les coses senzilles i del compromís amb els altres.

Aquest espectacle diferent sorprén per la seua originalitat artística i pel magnetisme escènic dels seus intèrprets: titellaires, cantants, músics, actors… tots demostren un gran talent i sensibilitat a cada moment.

La cita amb Kiti Kraft, de la companyia Bambalina, serà diumenge que ve, 7 d'abril, a partir de les 18 hores a l'Auditori Molí de Vila de Quart de Poblet.

© Área de Cultura

Información: Plaza Valldecabres,19
tel. 961547597/961520315 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.